Värdiga Revonia-källare lagrar dina varor.

Referenser

Matkällare

Floor area _ 11,7 m2

I denna kreativa lösning skyddas all nödvändig mat från väder och vind, och källaren är också ansluten till ett modernt garage. Dekorerad med jordstenar som fanns i närheten.

Titta närmare

Vinkällare

Floor area _ 21,4 m2

Viner och öl är säkert gömda i jordens djup. En gräsmatta har även monterats på källartaket, vilket inte bara gör källarens inre underhållsfritt utan förändrar även källarens utseende.

Titta närmare

Mansgrotta

En ”mansgrotta” beskriver ett utrymme där en eller flera manliga familjemedlemmar och deras vänner kan träffas och umgås utan att störa de kvinnliga hushållsmedlemmarna.

Titta närmare

Vinkällare i Wiesenfeld Österrike

Floor area _ 21,4 m2

Denna vinkällare består av två källarmoduler i betong. En av modulerna är inredd för vinmogning och konservering. Den andra ett mysigt rum för vinprovningsevenemang eller bara för avkoppling. Källaren passar vackert in i det omgivande […]

Titta närmare

Vinkällare i Finland

Floor area _ 16,4 m2

Det finns ett väldigt mysigt café i Finland som heter Långvik Kyläkauppa. Ägaren till kaféet är ett stort fan av spanska viner. Ett så stort fan att han behövde en vinkällare och vi är glada […]

Titta närmare

Rapla Vinkällare

Denna modulära källare består av tre välvda moduler – en vestibulmodul och två extra kammare.

Titta närmare

Kose trädgårdshus

Till en början kan det vara lite ovanligt att ett trädgårdshus är täckt med jord. Detta är dock en stor fördel som gör byggnaden mycket energieffektiv

Titta närmare

Letar du efter designidéer för din vinkällare?

Floor area _ 21,4 m2

Denna specifika vinkällare ligger i Österrike, i rosenträdgården i Kittenbergers utställningsträdgårdar. Den har en golvyta på 21,4 kvm. Materialen som används för efterbehandling är naturliga och traditionella.

Titta närmare

En ny typ av betongkällare som är en modern klassiker

Floor area _ 9,7 m2

Det här är en investering som kommer att hålla i ett sekel. Revonia erbjuder helt unika källare. Modulerna är gjorda av betong. Du kan transportera dem nästan var som helst och installera dem på bara en dag

Titta närmare

En Revonia-källare är hjärtat i varje hushåll!

Floor area _ 4,5 m2

Denna källare med en golvyta på 4,5 kvm är perfekt för förvaring av mat. Det håller allt svalt under den varma årstiden samtidigt som det skyddar det goda när temperaturen är låg.

Titta närmare

Källare med välvd bastu

Floor area _ 14,2 m2

En källare och välvd bastu allt i ett – en perfekt kombination att njuta av i en kustnära tallskog. Som centrala element valdes kalkputs, åkersten och tegelmönster. Installation och konstruktion av frontportalen slutfördes på fem […]

Titta närmare

En jordkällare med charm och kvalitet!

Floor area _ 11,7 m2

Denna källare är både iögonfallande och mysig. Golvytan är 11,7 m2 och inredd för förvaring av alla slags värdegods.

Titta närmare

Att bygga en källare behöver inte vara tidskrävande!

Floor area _ 21,4 m2

Detta är en prefabricerad potatis- och vinkällare i Estland. På fabriken bygger och möblerar vi rumsmoduler separat, transporterar dem sedan till önskad plats, installerar och sammanfogar dem och täcker dem slutligen med matjord.

Titta närmare

Vääna-Jõesuu jordkällare

Floor area _ 11,7 m2

En källare med gavelväggar och 11,7 kvm golvyta i Vääna-Jõesuu. Säkert 2,5 m under jord. Än en gång avslutar vi med den estniska nationalstenen.

Titta närmare

En dold källare som skyddar det du värdesätter högst!

Floor area _ 11,7 m2

Ett träd tar lång tid på sig att växa här i det nordiska klimatet. Det är därför vi, när vi installerade våra prefabricerade källarmoduler, kom fram till lösningar för att hålla värdefulla träd säkra på utsidan medan den dolda källaren håller andra saker säkra på insidan.

Titta närmare

Tallinn jordkällare – en överlägsen mat- eller vinkällare precis där du vill ha den

Floor area _ 4,5 m2

Revonia erbjuder ett unikt sätt att ha en källare som är både miljövänlig och vänlig mot din gräsmatta och trädgård. Denna speciella Revonia-källare installerades i det längsta hörnet av en bakgård.

Titta närmare

Kloogaranna jordkällare

Floor area _ 11,7 m2

En mysig källare i varma toner i Kloogaranna. En avdelare separerar grönsaksförrådet. Både ägarna och deras skafferi är nöjda.

Titta närmare

Källare på en byggmässa

Floor area _ 21,4 m2

Ett set med tre moduler med den första kammaren för vin och konserver. Loungerummet på baksidan är för att koppla av, röka cigarrer och testa schackkunskaperna.

Titta närmare

Förvaring och vinkällare i Neeme

Floor area _ 11,7 m2

En funktionell och vacker källare i Neeme. Designen skapades tillsammans med denna underbara klient.

Titta närmare

Letar du efter idéer till vinkällare? Sluta leta!

Floor area _ 11,7 m2

Denna vinkällare har en fantastisk atmosfär. Det ger en stabil temperatur, skyddar värdefulla viner från ljus och erbjuder en mysig plats för att koppla av och njuta av vin

Titta närmare

En vinkällare under jorden? Ja, det bästa för att konservera vin!

Floor area _ 11,7 m2

Detta är ingången till en vinkällare som ligger tryggt under jorden. Jorden på översidan erbjuder stabil luftfuktighet och temperatur, båda avgörande för att hålla viner i toppskick.

Titta närmare

Ölkällare i Saaremaa

Floor area _ 11,7 m2

En ölkällare i Saaremaa. Trappor täckta med Seaside Blend slipad åkersten och med inbyggda rejäla granhyllor. Och visst finns det en grönsaksbutik på hjul.

Titta närmare

Jordkällare i Lääne-Virumaa

Floor area _ 11,7 m2

Golvet är täckt med grovslipade kalkstensplattor och i taket hänger järnkrokar. När vi byggde kalkstensbärväggarna och timmermarkisen var vi tvungna att se till att den inte krockade med de omgivande byggnaderna.

Titta närmare

Exteriör

Våra källarfinisher är skräddarsydda för att matcha stilen i ditt hem.

Titta närmare

Interiör

Vi inreder källarna efter dina faktiska förvaringsbehov.

Titta närmare

ALLA DINA TEKNISKA BEHOV TILLGODOSES

Med endast fyra moduler kan du konstruera välvda strukturer från 4,5 m2 upp till hundratals kvadratmeter. Läs mer på vår tekniska sida.