Ha en underbar bastu – i en unik Revonia-bastu!

Bastu

En bastu som passar både för hus i staden och på landet.

För att kunna säga att du vet vad en bra bastu är måste du verkligen ha en i din bakgård. Revonias bastu ger dig kraft och processen med att installera en färdig bastu hemma hos dig tar bara en dag. Bastun kan installeras helt under jord eller i en sluttning så att ena väggen kan förses med fönster.

Få reda på mer

Praktiskt taget oändliga möjligheter

Finsk bastu

En bastu med särskilt uppfriskande ånga där det välvda taket låter ångan cirkulera jämnare. I en bastu är det oerhört viktigt att allt som berör kroppen är naturligt och det är precis så inredningen i Revonias bastur är. En jordkällare som bastu? Ja, det är en fantastisk bastu! Eftersom jordlagret håller värmen kan den till och med vara lika bra dagen efter!

Rökbastu

Rökbastu är en särskilt framstående typ av bastu, eftersom rökbastutraditionen finns på UNESCO:s lista över immateriella arv. Varför? För det är bara så fantastiskt och det är särskilt avslappnande att sitta i bastun med ett välvt tak som fördelar värmen lika över hela utrymmet, så att bastubesökare får en skön massage i en god värme. Det är allmänt känt att om du har Revonias rökbastu på din bakgård kan du koppla av eftersom den inte behöver underhållas. Bastun kommer att hålla i många generationer.

ALLA DINA TEKNISKA BEHOV TILLGODOSES

Med endast fyra moduler kan du konstruera välvda strukturer från 4,5 m2 upp till hundratals kvadratmeter. Läs mer på vår tekniska sida.