Smartlift - Hemlig vinkällare och vapenskåp för lyxiga hem

Smart och osynlig förvaringslösning - Smartlift

Smart och säkert

Ett valv som öppnas med en kombination av siffror och biometri dyker upp som genom magi från marken. Säkerhetsfunktionerna förhindrar att barn av misstag öppnar och stänger förvaringsutrymmet, och säkerhetssensorer ser till att upp- och nerrörelsen är obehindrad.

Diskret

Ditt hemliga rum kan döljas i köket, sovrummet, förrummet i bastun, på terrassen eller till och med dyka upp ur en rabatt. När den är stängd förblir förvaringen gömd för främlingar, och exteriören kan anpassas till vilken miljö som helst.

Bekväm

Gömd och på bara 40 sekunder är det möjligt att effektivt ta fram dina favoritdrycker eller värdesaker igen. Du lagrar de i nästan idealiska underjordiska förhållanden dagligen samtidigt som du säkerställer deras omedelbara njutning och långsiktiga bevarande.

Energieffektivt

Den stabila temperaturen i marken, och de förutsättningar som skapas där, gör det möjligt att förvara saker i en stabil miljö med låga energikostnader.

1. Sesam öppna dig!

Varför gå till källaren när den kan komma upp till ytan? Med en Smartlift kan du skapa en vinkällare, ett förvaringsfack, ett vapenskåp, ett kassaskåp, en kammare med värdesaker, ett ljudsystem, en avsmakningshörna eller en konstutställning. Det finns inga gränser för möjligheterna!

2. Brett utbud av design

Du kan hitta ett brett urval av olika material och designlösningar för valv skapade för både inomhus- och utomhusförhållanden.

3. Säkerhetssensorer

Hissen är utrustad med optiska säkerhetssensorer. Dessa säkerställer att upp- och nerrörelsen är fri från hinder och att föremål både inuti och utanför hissen förblir säkra.

4. Precis rätt förutsättningar

Vin kräver svalka, vapen behöver torka och värdesaker föredrar värme? I Smartlifts hållbara kista kan du skapa precis den typ av underjordiska förhållanden du behöver.

5. Kvalitet som håller

Den högkvalitativa och hållbara konstruktionen säkerställer att de lagrade föremålen är säkert skyddade från yttre påverkan och att upplevelsen för användaren är så enkel, bekväm och pålitlig som
möjlig.


Ask for an offer!

Error: Contact form not found.

Ett vapenskåp bättre än James Bonds!

Skydda din familj och din utrustning med ett Smartlift underjordiskt vapenskåp!

Detta kassaskåp är designat för att ge den ultimata säkerheten för din utrustning och ser till att de lagrade föremålen är dolda för barn och inkräktare. De underjordiska förhållandena är utformade för långtidsförvaring av vapen och utrustning och för snabb och bekväm åtkomst vid behov.

Vapenskåpet reser sig från marken först när ägarens PIN-kod anges, och det går även att lägga till flernivåskydd.

Det unika och mycket avancerade vapenskåpssystemet är konstruerat av material av högsta kvalitet för att säkerställa maximal hållbarhet och långvarigt skydd.

Med Smartlift kan du vara säker på att dina skjutvapen alltid finns inom räckhåll i händelse av en nödsituation, samtidigt som de förvaras säkert ur vägen för vardagen.

Säljkontakter

Helar Laur

Helar Laur

Sales/Marketing

E-post helar@revonia.ee
Telefon +372 5670 1013
Språk est, fin, eng