Värdiga Rivonia-källare hjälper till att lagra varor eller annat nödvändigt.

Jordkällare eller trädgårdshus

Från mormors syltburkar till bilar. Det finns plats för allt.

En riktig jordkällare är hjärtat i varje hushåll. Det är en plats för allt som är värdefullt och gott – det som upprätthåller själen och kroppen eller behöver skydd från väder och vind. Modulära enheter från Revonia låter dig bygga din egen energieffektiva källare med precis den typ av layout, storlek och inredning du behöver. Källaren tillverkas i Revonias fabrik och installationen hemma hos dig tar bara en dag.

Få reda på mer

Praktiskt taget oändliga möjligheter

Klassisk jordkällare

En lantkällare är en plats för förvaring av mat och trädgårdsprodukter som människor har gjort i århundraden. Jämfört med kylskåp är denna typ av matkonservering betydligt mer miljövänlig och energieffektiv.

Vinkällare

En vinkällare håller dina viner i en stabil miljö, skyddad från ljuset. "In vino veritas" säger man, så sanningen ligger också i vinkällaren. Med en mysig atmosfär är detta en utmärkt plats att spendera och njuta av tid tillsammans.

Öl- eller ciderkällare

Låt det fräsa och skumma! Detta är en hemliknande tillflyktsort för att brygga, förvara och njuta av drycker tillsammans, särskilt lämpligt tillsammans med vänner.

Kött- eller ostkällare

En kött- och ostkällare är ett bra skafferi för att förse hemkocken med allt för att förbereda vardagsmat och finare mat.

Garage eller stor lagringsplats

Låt inte de saker du behöver behålla i lä från regn, snö och slask exponeras för utomhusförhållanden. Detta kan också vara en trevlig rum för en verkstad.

ALLA DINA TEKNISKA BEHOV TILLGODOSES

Med endast fyra moduler kan du konstruera välvda strukturer från 4,5 m2 upp till hundratals kvadratmeter. Läs mer på vår tekniska sida.